OpenEMM won't send Testmails and normal Mailings

Use this forum to report bugs and to check for bugfixes and new releases of OpenEMM

Moderator: moderator

OpenEMM won't send Testmails and normal Mailings

Postby maxh030 » Thu May 28, 2015 10:32 am

Hello,

since last week i have a problem sending mailings. Either the testmail, nor the mailing will send out... What could be the problem? I didn't change anything in the settings. I use OpenEMM 2013.
Another problem is the import of contacts. When i get to the window with the first rows of the .csv, after i select the mailinglist and click import, it says: "Ein allgemeiner Fehler ist aufgetreten. Bitte prüfen Sie Ihre Eingaben."
Please help me! Im desperate... :(
maxh030
 
Posts: 1
Joined: Thu May 28, 2015 10:28 am

Re: OpenEMM won't send Testmails and normal Mailings

Postby maschoff » Fri May 29, 2015 3:44 pm

regarding the 2nd error: Please have a look at the Tomcat log catalina.out. Maybe you can find a more detailed error message there.
OpenEMM Maintainer
maschoff
Site Admin
 
Posts: 2130
Joined: Thu Aug 03, 2006 10:20 am
Location: Munich, Germany

Re: OpenEMM won't send Testmails and normal Mailings

Postby li89500 » Wed Oct 14, 2015 10:54 am

My colleague is sending every month a newsletter using the timerfunction.
He created the newsletter w/o any technical problem and timed the mailing for 6.p.m.
BUT the newsletter was never sent.
I have seen some similar questions in the FAQ, but without any answer.
Does there any solution exist?
li89500
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 14, 2015 10:46 am


Return to Bugs, bug fixes & releases

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron