Installation Issue, Server 2012

Use this forum for questions regarding installation, upgrading and configuration of OpenEMM

Moderator: moderator

Installation Issue, Server 2012

Postby JeremyCrtech » Mon May 18, 2015 7:59 pm

Hello,

I'm receiving the following error when I attempt to install OpenEMM on Server 2012.

"Starting up .. home is C:\OpenEMM .. found codebase .. Tomcat 6.x not found
[press return]"

I have Tomcat 7 installed and I'm able to browse to localhost:8080 to see the page saying that Tomcat was successfully installed.

Is anyone able to assist?

Thanks
JeremyCrtech
 
Posts: 2
Joined: Mon May 18, 2015 1:05 pm

Re: Installation Issue, Server 2012

Postby maschoff » Thu May 21, 2015 8:27 pm

Which version of OpenEMM do you use?
OpenEMM Maintainer
maschoff
Site Admin
 
Posts: 2130
Joined: Thu Aug 03, 2006 10:20 am
Location: Munich, Germany

Re: Installation Issue, Server 2012

Postby maurodindon » Tue Jul 07, 2015 2:29 pm

Hi,

the same problem happens to me on Windows 2003 and OpenEMM-2015.
maurodindon
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 07, 2015 2:16 pm

Re: Installation Issue, Server 2012

Postby maurodindon » Wed Jul 08, 2015 9:17 am

In my case, solved with this hint

Note 1: If OpenEMM does not find your Tomcat installation you can define its
path manually in file openemm.py in directory OpenEMM/bin via property
"tomcathome". If set to "None" OpenEMM will try to find Tomcat on its own.
maurodindon
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 07, 2015 2:16 pm

Re: Installation Issue, Server 2012

Postby farhan » Mon Aug 21, 2017 7:35 pm

Updata the path of tomcat in the openemm.py file on line no 39 write the tomcathome='C:\\tomcat' instead of tomcathome=none.
farhan
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 15, 2017 8:48 pm


Return to Installation & Upgrades

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron