Unsubscribe link not working

Use this forum for all questions related to the source code of OpenEMM

Moderator: moderator

Unsubscribe link not working

Postby abinpaulr » Sun Aug 30, 2015 11:17 am

Hi

Can any one please help on fixing the unsubscribe link.

The tags I am using is based on the below page

http://gael-garcia.fr/massmail/openemm/ ... s_tags.htm

ie Tag to unsubscribe the user i am using [agnUNSUBSCRIBE]

This correctly shows the unsubscribe link in the email and when I click, it goes to url

http://domain:8080/r.html?uid=1.fe.457y.hb.kk9aa5kni0

and then redirects to url

http://doman:8080/form.do?agnCI=1&agnFN ... kk9aa5kni0

This page always dispalys "form not found"

Please can anyone help me on fixing this.....

Thank You
abinpaulr
 
Posts: 16
Joined: Fri May 29, 2015 6:49 am

Re: Unsubscribe link not working

Postby maschoff » Sun Aug 30, 2015 5:45 pm

The tag you use is deprecated. You should use a link like

http://your_domain.com:8080/form.do?agn ... e&agnUID=##AGNUID##

to call an unsubscribe form named "unsubscribe".
OpenEMM Maintainer
maschoff
Site Admin
 
Posts: 2129
Joined: Thu Aug 03, 2006 10:20 am
Location: Munich, Germany

Re: Unsubscribe link not working

Postby nterry » Wed Feb 24, 2016 2:48 am

Can I suggest that you remove it from the 2015 User Manual, along with agnPROFILE.

I just wasted a couple of hours trying to get this to work.
nterry
 
Posts: 24
Joined: Thu Nov 01, 2012 5:18 pm

Re: Unsubscribe link not working

Postby maschoff » Wed Feb 24, 2016 10:06 am

You are right, we removed usage of these tags from the text body, but we forgot the appendix. Thanks for your hint!
OpenEMM Maintainer
maschoff
Site Admin
 
Posts: 2129
Joined: Thu Aug 03, 2006 10:20 am
Location: Munich, Germany


Return to Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest