SOAP client 404 - not found

Use this forum for all questions related to the source code of OpenEMM

Moderator: moderator

stevenjparker
Posts: 2
Joined: Fri May 23, 2014 12:29 pm

SOAP client 404 - not found

Post by stevenjparker » Fri May 23, 2014 12:52 pm

Hi
I'm developing a java SOAP client for use with openemm 2013 , webservices API v2.0 .
When I run the code with a GetSubscriberRequest , its all good and I get the response I expect.
However using the same code,URI,user & password , but issuing a UpdateSubscriberRequest ( obviously with customerID & parameters ) , I get this response....

Code: Select all

2014-05-22 10:36:17 DEBUG header:70 - << "HTTP/1.1 404 Not Found[\r][\n]"
2014-05-22 10:36:17 DEBUG header:70 - << "HTTP/1.1 404 Not Found[\r][\n]"
2014-05-22 10:36:17 DEBUG header:70 - << "Server: Apache-Coyote/1.1[\r][\n]"
2014-05-22 10:36:17 DEBUG header:70 - << "Content-Length: 0[\r][\n]"
2014-05-22 10:36:17 DEBUG header:70 - << "Date: Thu, 22 May 2014 14:36:17 GMT[\r][\n]"
2014-05-22 10:36:17 DEBUG header:70 - << "[\r][\n]"
...looking at the logs/openemm-ws/daily.log I see this....

Code: Select all

2014-05-22 10:36:17,484: WARN  [http-8080-6] org.springframework.ws.server.EndpointNotFound - No endpoint mapping found for [SaajSoapMessage {http://agnitas.com/ws/schemas}UpdateSubscriberRequest]
2014-05-22 10:36:17,485: DEBUG [http-8080-6] org.springframework.ws.transport.http.MessageDispatcherServlet - Successfully completed request
I am at a loss as to what I should try next , scouring the internet and this forum hasnt brought me anything that has helped me progress resolving the problem. I'd appreciate any ideas on this you may have..

Thanks
Steve

mdoerschmidt
Posts: 19
Joined: Fri Jan 04, 2013 8:55 am

Re: SOAP client 404 - not found

Post by mdoerschmidt » Tue May 27, 2014 8:29 am

Hi!

You are using the wrong namespace for the webservice call. Change the namespace "http://agnitas.com/..." to "http://agnitas.org/...".


Best regards,

Markus

Post Reply