Unsubscribe link doesn't work

Use this forum for questions regarding adoption and functionality of OpenEMM

Moderator: moderator

Openemmer
Posts: 6
Joined: Tue Jan 27, 2015 10:45 am

Unsubscribe link doesn't work

Post by Openemmer » Tue Jan 27, 2015 10:52 am

Hi,
I am trying to use openemm for my mailings , which should have an unsubscribe link ,but unfortunately the links aren't functioning well.
I used the link in the manual "http://{server}/form.do?agnCI=1&agnFN=Unsubscribe&agnUID=##AGNUID##" ,but the agnUID never seem to load. I even tried mailing the link to myself via gmail ,but even then it always takes me to the error form. Does anyone have got maybe insight on this?

maschoff
Site Admin
Posts: 2147
Joined: Thu Aug 03, 2006 10:20 am
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: Unsubscribe link doesn't work

Post by maschoff » Wed Jan 28, 2015 8:08 am

Make sure that the link is defined as trackable. Otherwise, the placeholder ##AGNUID## can not be converted to a tracking ID.
OpenEMM Maintainer

Openemmer
Posts: 6
Joined: Tue Jan 27, 2015 10:45 am

Re: Unsubscribe link doesn't work

Post by Openemmer » Wed Jan 28, 2015 10:46 am

It didn't help. It seems now that even normal links are not working as https:/www.yahoo.com .
When creating the link the port doesn't seem to convert right , instead of "http://{server}:{port}/..." it shows as "http://{server}.{port}/..." . Like there is a problem even before the actual link is redirected- or so it seems to me at least.

Edit: When replacing the "." with ":" The redirect link works ,but it automatically creates the link as "http://{server}.{port}/..."

maschoff
Site Admin
Posts: 2147
Joined: Thu Aug 03, 2006 10:20 am
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: Unsubscribe link doesn't work

Post by maschoff » Wed Jan 28, 2015 2:32 pm

Please check content of field rdir_domain in table company_tbl of your OpenEMM database.
OpenEMM Maintainer

Post Reply