Search found 14 matches

by Igol
Wed Apr 07, 2010 10:37 am
Forum: Bounce Management
Topic: Problem with inbound email reponses to send mailings
Replies: 1
Views: 8099

Turned out that SELinux was enforcing against procmail meaning that the bav scripts would not run. Disabled this and now all is working correctly.
by Igol
Wed Apr 07, 2010 10:37 am
Forum: Bounce Management
Topic: [SOLVED] "Stat=Can't create output" and "DSN:
Replies: 1
Views: 4576

Turned out that SELinux was enforcing against procmail meaning that the bav scripts would not run. Disabled this and now all is working correctly.
by Igol
Wed Apr 07, 2010 8:56 am
Forum: Bounce Management
Topic: [SOLVED] "Stat=Can't create output" and "DSN:
Replies: 1
Views: 4576

[SOLVED] "Stat=Can't create output" and "DSN:

Hi We're getting the following errors in our mail log? The bav.sock is file is there as is bav.conf-local. In addition we've checked for the symbolic links that some have reported to resolve the problem in the past. Thanks Igol EDIT - In addition to the above we have also checked permissions on the ...
by Igol
Mon Feb 22, 2010 11:52 am
Forum: Bounce Management
Topic: bav.sock missing
Replies: 14
Views: 27656

Having a very similar problem, i'm not getting a bav.sock file so sendmail is kicking off. I've checked over the permissions as reported in other threads but still have the same problem :(
by Igol
Mon Feb 22, 2010 10:11 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: running - but missing table and configs
Replies: 6
Views: 5213

I copied the structure of mailing_backend_log_tbl and renamed it.
by Igol
Fri Feb 19, 2010 2:43 pm
Forum: Bounce Management
Topic: bav.sock missing
Replies: 14
Views: 27656

Did anyone resolve this issue?
by Igol
Fri Feb 19, 2010 1:14 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: running - but missing table and configs
Replies: 6
Views: 5213

I noticed you've had the same "Unable to read relay-domains (2, 'No such file or directory')" error as me. How did you end up sorting it out? I've checked if I have exim installed and I don't :( The system has worked without error before, the only difference this time was we did a deferred send? (no...
by Igol
Wed Jan 20, 2010 3:18 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Recipiants not saving & forms broken!
Replies: 4
Views: 3727

I have confirmed it is an issue going from v5.5.1 to v6.0.1 via the upgrade scripts in /usr/share/doc/OpenEMM-6.0.1 We have imported the v5.5.1 database to MySQL, then exected the following update scripts........ update_openemm-5.5.1-6.0.sql update_openemm-6.0-6.0.1.sql ... we have also performed ch...
by Igol
Wed Jan 20, 2010 12:29 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Recipients are not saving..!?
Replies: 6
Views: 7335

Hi Dragon

Did you get to the bottom of your issue? I have recently imported 5.5.1 data to the 6.0.1 system and have upgraded the database as per the scripts shipped with the product. I however am having similar issues to you?

Thanks
by Igol
Wed Jan 20, 2010 10:58 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: x64 Support
Replies: 0
Views: 2418

x64 Support

Is there any reason not to run openemm under an x64 system with x64 MySQL server?
by Igol
Tue Jan 19, 2010 3:06 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Recipiants not saving & forms broken!
Replies: 4
Views: 3727

Can I just add on the third press the recipiant isn't in fact added although you get a sucessful change log?
by Igol
Tue Jan 19, 2010 1:16 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Recipiants not saving & forms broken!
Replies: 4
Views: 3727

Yes we have indeed. Strangely if we add a new recipiant through the web form it instantly comes back with the error stating "! An error occured while saving the recipient. " at the top of the recipiant add form. If you then press save again the message disappears, but the form and details remain the...
by Igol
Mon Jan 18, 2010 4:48 pm
Forum: Miscellaneous
Topic: VMware image for 6.x
Replies: 12
Views: 17938

Are you intending on using x64 editions of mysql?
by Igol
Mon Jan 18, 2010 4:34 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Recipiants not saving & forms broken!
Replies: 4
Views: 3727

Recipiants not saving & forms broken!

We have created a new instance of openemm v6.0.1 which had data from our 5.5.1 install imported via a database restore... then the tables modified by .sql scripts as specified in the install doc. Problem being forms no longer work and adding a recipiant through the web interface has strange results?...