Search found 14 matches

by cjscully
Wed Jul 14, 2010 11:49 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mailings not finishing
Replies: 8
Views: 6524

My hunch: Mails from your IP were probably blocked by some ISPs which slows down processing of the queue and gives the impression that nothing is going forward. Quite often ISPs use to block IPs only temporarily and probably have lifted the block which lead to resumption of queue processing. It's b...
by cjscully
Wed May 12, 2010 11:02 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Recipient Status Discrepancy
Replies: 0
Views: 2032

Recipient Status Discrepancy

I just noticed a strange discrepancy in one of my mailing lists. The total number of recipients in the list is 100267. Total number of bounced/opted out is 26768. Logically this should leave the number of active recipients at 73499. However, when I filter the list of recipients by status and choose ...
by cjscully
Wed May 12, 2010 10:56 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mailings not finishing
Replies: 8
Views: 6524

Probably right.
by cjscully
Mon May 10, 2010 8:07 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mailings not finishing
Replies: 8
Views: 6524

I just re-checked these mailings for the first time since my original post and whatever the problem was seems to have sorted itself out and the mailings have finished going out. Here's what I show now: http://www.americanhbs.com/images/mailing_scrn_3.jpg http://www.americanhbs.com/images/mailing_scr...
by cjscully
Mon May 10, 2010 7:50 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mailings not finishing
Replies: 8
Views: 6524

Here are the entire contents of the xmlback.log files I have: for 20100425: [25.04.2010 18:15:09] 6745 NOTICE/deinit: mail creation: 0;1;1;6;7;A;1;0;1;1;1370 [25.04.2010 18:15:13] 6748 NOTICE/deinit: mail creation: 0;1;1;6;8;T;1;0;1;2;2735 [25.04.2010 18:17:04] 6770 NOTICE/deinit: mail creation: 0;1...
by cjscully
Mon May 10, 2010 5:49 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mailings not finishing
Replies: 8
Views: 6524

Thank you for the reply. I had checked the standard logs in /var/log before posting this. I didn't realize there was a separate set of logs in /home/openemm/var/log. There are 4 <date>-mailer-xmlback.log files in there corresponding to the dates of these two mailings. Each as one error message, but ...
by cjscully
Thu May 06, 2010 7:57 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mailings not finishing
Replies: 8
Views: 6524

Mailings not finishing

I've gotten Openemm installed configured and tested. The first mailing completed successfully. Now I have two mailings that just won't complete. (see screenshots below) The list being used for all mailings was imported from a MS SQL database via CSV. It took two tries to get the import done. I had s...
by cjscully
Mon Apr 26, 2010 6:23 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: error
Replies: 0
Views: 3469

error

I received the following error message when creating a mailing using the wizard. This happened after creating some content for the text version of the mailing, using the back button to go back and change something, saving it and then clicking proceed. An error occurred Cause: javax.servlet.ServletEx...
by cjscully
Sun Apr 25, 2010 11:27 pm
Forum: Bounce Management
Topic: bav.sock unsafe?
Replies: 3
Views: 8369

I also noticed the following in my mail.err log:

Milter (bav): error connecting to filter: Connection refused by /home/openemm/var/run/bav.sock
by cjscully
Sun Apr 25, 2010 7:41 pm
Forum: Bounce Management
Topic: bav.sock unsafe?
Replies: 3
Views: 8369

bav.sock unsafe?

The following message is showing up repeatedly in my mail log:

Apr 25 06:40:01 mailer sm-mta[5507]: o3PAe1vd005507: Milter (bav): local socket name /home/openemm/var/run/bav.sock unsafe

I have no idea what it means or how to correct the problem.
by cjscully
Sun Apr 25, 2010 7:20 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Trackable Code not Inserted into Mailing
Replies: 6
Views: 4414

I'm sorry I wasn't more specific about the values. The "http://" is present in both entries in the tables mentioned.

So, if those are as they should be what else could cause the redirect/click tracking not to work?
by cjscully
Sat Apr 24, 2010 5:56 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Trackable Code not Inserted into Mailing
Replies: 6
Views: 4414

The rdir_domain in the table company_tbl is set as redir.mycompany.com:8080 and the target url is listed in rdir_url_tbl.

That's how it's supposed to look right?
by cjscully
Fri Apr 23, 2010 10:36 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Trackable Code not Inserted into Mailing
Replies: 6
Views: 4414

Trackable Code not Inserted into Mailing

I just installed OpenEMM and when through the manual thoroughly. According to the manual (page 95), when you make a link like <a href = http://mywebsite.com>cool site</a> trackable the link should automatically be replaced by something like <a href = http://redirectdomain.com:8080?#######>cool site ...
by cjscully
Wed Apr 14, 2010 2:17 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: ERROR: Resource key "null" not found in default bu
Replies: 6
Views: 13760

I'm having this problem and I'm running Lenny.

Any clues?