Search found 6 matches

by Fredy
Wed Jul 28, 2010 10:15 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: action based Mailing ignores targetgroup
Replies: 0
Views: 2622

action based Mailing ignores targetgroup

I am triggering an mailing by an action. This mailing has a targetgroup like custom_field is null, but the mailing is sent even if custom_field is NOT null.

Is it a bug or should that theoretically work?

Any suggestions? I would be very grateful for help
by Fredy
Wed Jul 28, 2010 9:44 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: How to set custom date field in an action?
Replies: 0
Views: 2476

How to set custom date field in an action?

How do i set the current date to an custom user profile field in an action? The Action is called by an form. what i have: Steps: 1. Modify profile my_date_field = now() the above is not working! the strange behavior is, in contrast to the target-groups definition there is no date format setting on t...
by Fredy
Wed Jul 28, 2010 7:08 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Howto generate valide wsdl File
Replies: 2
Views: 3696

@Shuro thanks for your answer. I already solved the Problem, but thanks anyway
by Fredy
Wed Jul 28, 2010 7:04 pm
Forum: Development
Topic: cant connect OpenEMM Webservices / Fehler keine Verbindung
Replies: 2
Views: 8911

solved, login and password were wrong
by Fredy
Wed Jul 21, 2010 1:00 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Howto generate valide wsdl File
Replies: 2
Views: 3696

Howto generate valide wsdl File

I´m using OpenEMM VM. I try to connect from the vm Host system to the openEMM VM. I tried generating with the following options: ./EmmCreateWSDL.sh -o ws.wsdl -l "http://192.168.178.28:8080/emm_webservice" -n "urn:agnitas-webservice" -w ALL org.agnitas.webservice.EmmWebService_Port and ./EmmCreateW...
by Fredy
Tue Jul 20, 2010 10:42 pm
Forum: Development
Topic: cant connect OpenEMM Webservices / Fehler keine Verbindung
Replies: 2
Views: 8911

cant connect OpenEMM Webservices / Fehler keine Verbindung

Vorweg ich bin im Thema Webservices ein Anfänger, daher bitte ich um Nachsicht falls ich etwas grundlegendes missverstanden habe. Ich nutze die VM von openEMM auf Centos Basis. Das WSDL File habe ich mit folgendem Aufruf generiert: ./EmmCreateWSDL.sh -o ws.wsdl -l "192.168.178.28:8080/emm_webservic...