Search found 21 matches

by ManfredCC
Tue Jun 26, 2018 3:00 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Remove all blacklist entries
Replies: 0
Views: 2674

Remove all blacklist entries

Is there an easy way to remove all blacklist entries?

Is it enough to clean "cus_ban_tbl"?

Thanks for any idea

BR
ManfredCC
by ManfredCC
Sat Mar 30, 2013 2:12 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Can't change profile
Replies: 0
Views: 2555

Can't change profile

Softwareversion: OpenEMM 2013 I use two additional fields in the profile to save the date when a link in the mailing is used by the recipient. In one field an action sets the "sys date" and in the other field the word "JA" is filled in. As soon as a recipient clicks this link in the mailing the prof...
by ManfredCC
Sun Mar 03, 2013 3:48 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Transfer DB from one OE 2013 to another OE 2013 doesn't w.
Replies: 8
Views: 5268

Re: Transfer DB from one OE 2013 to another OE 2013 doesn't

Sorry for wasting your time... :-)

It was a corrupt openemm-database. Exporting a corrupt database leads to a nonworking import :-)
by ManfredCC
Sun Mar 03, 2013 10:21 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Transfer DB from one OE 2013 to another OE 2013 doesn't w.
Replies: 8
Views: 5268

Re: Transfer DB from one OE 2013 to another OE 2013 doesn't

file openemm.sql UTF-8 Unicode text, with very long lines
by ManfredCC
Sat Mar 02, 2013 9:19 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Transfer DB from one OE 2013 to another OE 2013 doesn't w.
Replies: 8
Views: 5268

Re: Transfer DB from one OE 2013 to another OE 2013 doesn't

Yes, MySQL-Version on both machines ist

14.14 5.1.67.

As soon as i'm sitting at my test server i'll give you the exact content of the concerned line.
by ManfredCC
Sat Mar 02, 2013 8:28 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Transfer DB from one OE 2013 to another OE 2013 doesn't w.
Replies: 8
Views: 5268

Re: Transfer DB from one OE 2013 to another OE 2013 doesn't

Yes...exactly as written in the instructions
by ManfredCC
Thu Feb 28, 2013 10:22 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Transfer DB from one OE 2013 to another OE 2013 doesn't w.
Replies: 8
Views: 5268

Transfer DB from one OE 2013 to another OE 2013 doesn't w.

I made the update from Openemm 2012 to 2013 via the web-interface. The update was done well and the machine is running without any problems. But now I want to switch from CentOS 6.3 32bit with graphical interface to CentOS without any graphical interface. When i make a dump of the "old" mysql databa...
by ManfredCC
Wed Oct 24, 2012 2:58 pm
Forum: Bounce Management
Topic: Counter for Hardbounces doesn't work
Replies: 8
Views: 11631

Re: Counter for Hardbounces doesn't work

Doesn't work. I will set up the sever once again and reload the database.

Thanks guys!
by ManfredCC
Sat Oct 20, 2012 9:34 am
Forum: Bounce Management
Topic: Counter for Hardbounces doesn't work
Replies: 8
Views: 11631

Re: Counter for Hardbounces doesn't work

maillog doesn't contain a line like this. This is what maillog contains. Nothing more... ------------------- Oct 18 14:34:34 fbb sendmail[4953]: alias database /etc/aliases rebuilt by root Oct 18 14:34:34 fbb sendmail[4953]: /etc/aliases: 76 aliases, longest 10 bytes, 765 bytes total Oct 18 14:36:03...
by ManfredCC
Fri Oct 19, 2012 9:56 pm
Forum: Bounce Management
Topic: Counter for Hardbounces doesn't work
Replies: 8
Views: 11631

Re: Counter for Hardbounces doesn't work

OpenEMM 2011...
by ManfredCC
Fri Oct 19, 2012 6:45 pm
Forum: Bounce Management
Topic: Counter for Hardbounces doesn't work
Replies: 8
Views: 11631

Re: Counter for Hardbounces doesn't work

The same happens with full permissions.
by ManfredCC
Thu Oct 18, 2012 1:46 pm
Forum: Bounce Management
Topic: Counter for Hardbounces doesn't work
Replies: 8
Views: 11631

Counter for Hardbounces doesn't work

Sending mails does work perfect. But the server doesn't recognize hard bounces. The maillog looks ok. Entries are normal, but slrtscn.log shows this [18.10.2012 14:01:58] 2151 ERROR/main: Unable to open /var/log/maillog: Invalid input for /var/log/maillog: MÅMÅMÅMÅMÅMÅM [18.10.2012 14:01:59] 2151 ER...
by ManfredCC
Tue Sep 25, 2012 10:49 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Servicemail doesn't work in OpenEMM 2011
Replies: 7
Views: 3777

Re: Servicemail doesn't work in OpenEMM 2011

Action "Servicemail" looks like

1. Service-Mail versenden
An: <working email-address, tried with different addresses>
Betreff: Test
Text-Version: doesn't matter if there is something or nothing in
HTML-Version: doesn't matter if there is something or nothing in
Format: HTML
by ManfredCC
Tue Sep 25, 2012 10:36 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Servicemail doesn't work in OpenEMM 2011
Replies: 7
Views: 3777

Re: Servicemail doesn't work in OpenEMM 2011

the problem still exists...

...but now i have to fix it... :-)

your link doesn't work for me...the result is the text of the "Fehler-Formular" and i don't receive a "service mail"
by ManfredCC
Tue May 22, 2012 8:55 pm
Forum: Miscellaneous
Topic: No login possible
Replies: 4
Views: 9470

Re: No login possible

That was it...

THANK YOU SOOOO MUCH!

BR Manfred