Search found 23 matches

by mdoerschmidt
Mon Mar 16, 2020 9:20 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Websevices crashing after upgrade to OpenEMM Version: 19.10.000.169
Replies: 4
Views: 321

Re: Websevices crashing after upgrade to OpenEMM Version: 19.10.000.169

For a quick fix, open file WEB-INF/spring-ws-servlet.xml and remove the line

Code: Select all

<ref bean="usageInterceptor" />
That line is a left-over and can be removed safely.

Don't forget to restart Tomcat!
by mdoerschmidt
Thu Jan 30, 2020 11:55 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: openEMM 2019: Webservice-API throws Error 500
Replies: 11
Views: 681

Re: openEMM 2019: Webservice-API throws Error 500

I can't reproduce your bug. AddSubscriber can be invoked without an error.

Did you deploy the pre-compiled package or did you compile OpenEMM yourself?
Did you modify OpenEMM.xsd?
by mdoerschmidt
Mon Jan 27, 2020 9:34 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Webservice logging table missing
Replies: 2
Views: 287

Re: Webservice logging table missing

To fix this, remove these lines from spring-ws-common.xml (somewhere near lines 52 to 58): <bean id="usageInterceptor" class="com.agnitas.emm.springws.usage.UsageInterceptor"> <property name="usageLogger"> <bean class="com.agnitas.emm.springws.usage.DatabaseBasedUsageLogger"> <property name="dataSou...
by mdoerschmidt
Fri Jan 24, 2020 3:32 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: openEMM 2019: Webservice-API throws Error 500
Replies: 11
Views: 681

Re: openEMM 2019: Webservice-API throws Error 500

Removed "addSubscriberEndpoint" from the context is wrong, because you remove the whole feature for subscriptions via webservices. Add the following lines to file spring-ws-common.xml: <bean id="WebserviceSubscriptionRejectionService" class="com.agnitas.emm.springws.subscriptionrejection.service.Nul...
by mdoerschmidt
Tue Jan 30, 2018 8:32 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Web Service 2.0 method ListSubscribers not available
Replies: 2
Views: 2593

Re: Web Service 2.0 method ListSubscribers not available

The webservice ListSubscribers is not available in OpenEMM 2015.


Best regards,

Markus
by mdoerschmidt
Fri Jan 13, 2017 8:39 am
Forum: Development
Topic: Weird PHP error in the latest WebServices documention
Replies: 1
Views: 1785

Re: Weird PHP error in the latest WebServices documention

Hi!

There is an error in the documentation.

In the line

Code: Select all

$subscriberId = $client->value;
the identifier $client is wrong. It must be named $result.
by mdoerschmidt
Mon Oct 12, 2015 8:02 am
Forum: Development
Topic: SendMailing webservice api issue
Replies: 3
Views: 5211

Re: SendMailing webservice api issue

Hi! The problem in your client is, that you're mixing public and non-public webservice methods. createContentModule and saveContentModuleContent are part of the non-public API. Mailings created with public API (AddMailing) will not be able to use resources created with non-public API. You have to us...
by mdoerschmidt
Fri Oct 02, 2015 10:24 am
Forum: Development
Topic: issue with AddContentBlock method (WS)
Replies: 3
Views: 5228

Re: issue with addMailingFromTemplate method (WS)

Hi! It seems, you're mixing two different webservices in your post. 1. You are creating a new mailing using the webservice AddMailingFromTemplate . 2. New content blocks are added by AddContentBlock . The error message "java.io.IOException: Server returned HTTP response code: 500 for URL" could be c...
by mdoerschmidt
Thu Jul 16, 2015 3:15 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: OpenEMM 2015 image preview and upload content manager
Replies: 17
Views: 18794

Re: OpenEMM 2015 image preview and upload content manager

Hi!

it seems, that you're using the wrong data type. According to WSDL document, the data type is named "ArrayOf_xsd_anyType". The namespace should be "http://mock.dataaccess.utils.cms.agnitas.org".

One note: This is not a public API! It was used for internal use only!
by mdoerschmidt
Thu Jun 11, 2015 1:21 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Soap ListSubscriberBinding returns only one item
Replies: 7
Views: 11179

Re: Soap ListSubscriberBinding returns only one item

Hi Yuna,

there is a bug in webservice method ListSubscriberBinding of OpenEMM 2013. Please update to latest OpenEMM version.


Best regards,
Markus
by mdoerschmidt
Fri Feb 06, 2015 9:52 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Problem with creating action
Replies: 8
Views: 4671

Re: Problem with creating action

Hi!

the bug is easy to fix: Just convert the type of the column to "longtext".

On MySQL shell execute this statement:
alter table actop_execute_script_tbl change column `script` `script` longtext not null;


Best regards,

Markus
by mdoerschmidt
Mon Nov 10, 2014 3:38 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: WebService 2.0 SendMailing problem.
Replies: 8
Views: 7932

Re: WebService 2.0 SendMailing problem.

Hi zanuda, your request is okay, but there is missing the timezone information in your timestamp. According to the XML schema, timezone in required and the server will reject your request when it is missing. I'm not sure, if "MESZ" is a valid time zone. Use the English abbreviations instead ("CEST" ...
by mdoerschmidt
Fri Sep 26, 2014 4:12 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: WebService 2.0 SendMailing problem.
Replies: 8
Views: 7932

Re: WebService 2.0 SendMailing problem.

Hi! The body of your SOAP request is invalid. It is: <ns1:SendMailingRequest/> <param1>T</param1> <param2>1385636991</param2> The body should look like: <ns2:SendMailingRequest xmlns:ns2="http://agnitas.org/ws/schemas"> <ns2:mailingID>12345</ns2:mailingID> <ns2:recipientsType>world</ns2:recipientsTy...
by mdoerschmidt
Fri Jun 13, 2014 12:56 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Webservice API 2 - not trackable links by default
Replies: 2
Views: 3175

Re: Webservice API 2 - not trackable links by default

Hi,

there is currently no possibility, to change settings of links by webservice.
The only way to make a link not trackable is to log in to web UI and change link settings manually.


Best regards,

Markus
by mdoerschmidt
Tue May 27, 2014 8:29 am
Forum: Development
Topic: SOAP client 404 - not found
Replies: 1
Views: 6297

Re: SOAP client 404 - not found

Hi!

You are using the wrong namespace for the webservice call. Change the namespace "http://agnitas.com/..." to "http://agnitas.org/...".


Best regards,

Markus